Positieve reflecties

Alles wat je denkt en zegt, weerspiegelt in je realiteit. Daarvan ben ik overtuigd. Dat weerspiegelen neem ik ook letterlijk. De spiegel waar ik elke dag in kijk, reflecteert krachtige termen. Ik schrijf ze met lipstick op het glas. Achter deze spiegel zitten ook briefjes met mooie boodschappen voor mezelf. Dit zijn kleine hulpmiddelen die doordringen in mijn (onder)bewustzijn. Want elk woord heeft een vibratie. Ik reflecteer daarom de meest heilzame vibraties op mezelf.

Ik hoor zo vaak mensen negatieve uitspraken doen over zichzelf. En die worden dan ook nog eens frequent herhaald en bevestigd. Ik probeer me bewust te zijn van mijn negatieve overtuigingen en transformeer deze naar iets positief. Ik doe dit op verschillende manieren. Het schrijven op mijn spiegel is één van mijn technieken.

Vroeger zou ik hiermee gelachen hebben. Ik dacht dat positieve affirmaties geen of weinig effect hadden. Maar ik heb geleerd dat transformatie en heling juist schuilt in de kleine alledaagse dingen. Consequente herhaling van lieve boodschappen voor jezelf, kan tot grootste resultaten leiden.

Ik voel me dan ook vrij, gezond en sterk. En ik ben daar zo ontzettend dankbaar voor. En als ik eens een minder sterke dag ervaar, dan heb ik vertrouwen. Dan vergeef ik mezelf en weet ik dat het hoort bij het proces van ontwikkeling.

reflections.jpg