Mijn 'omgekeerd' dagboek

Ik heb een 'omgekeerd’ dagboek. Dit is een boekje waarin ik 's ochtends niets dan mooie dingen over mezelf en de aanbrekende dag schrijf. Ik vertel bijvoorbeeld hoe gezond, sterk en zelfzeker ik mij voel. Hoe ik mezelf en anderen positief zal verrassen. Hoe dankbaar ik ben voor voor de kleine dingen.

Elke dag is natuurlijk anders, maar ik begin steeds met krachtige mooie woorden. Alles wat ik schrijf, VOEL ik ook werkelijk, het is dus in feite een visualisatie oefening. Het is het eerste wat ik doe als ik opsta. Elke dag 1 pagina. Als de pagina vol staat, dan lees ik alles nog eens na. Met mijn volle aandacht en inlevingsvermogen.

De kracht van woorden (en gedachten) is niet te onderschatten. Indien de energetische trilling zichtbaar zou zijn, dan zou je dit boekje werkelijkheid zien oplichten ☺️

In plaats van bij het wakker worden meteen te denken aan de dagelijkse beslommeringen, denk ik aan wat ik voor mezelf wens. Ik visualiseer het gevoel van mijn dag en start deze dan ook altijd positief. Het is een techniek die ik voor mezelf ontworpen heb en waar ik veel 'geloof' aan hecht. Probeer het zelf maar eens. Denk er niet teveel over na, maar VOEL wat je graag wil voelen. 💗

dagboek.jpg