Hier ziet u enkele filmmontages van tentoonstellingen en evenementen + films die horen bij installaties en andere artistieke projecten

Naar aanleiding van het 50 jarige bestaan van het minimalisme organiseerde QuARTier A in 2014 een tentoonstelling die de voornaamste aspecten van deze stijl belichtte. Dit was de promofilm die dit evenement aankondigde.

Tentoonstelling en evenement in QuARTier A naar aanleiding van het 50-jarige bestaan van het minimalisme. Pianomarathon van 18uur door Tom Deneckere aangevuld door verschillende performances.
Curator: Karolien Deman
(2014)

Tentoonstelling 'Language Of Shape' in QuARTier A met Alec Camu, Marcus Bering, Toon De Clercq en Jasper van der Graaf
Curator: Karolien Deman
(2014)

Naar aanleiding van gedichtendag 2014 organiseerde QuARTier A in samenwerking met Het Aalsters Literair BonTgenootschap een poëtische happening. Dit project heette ‘Thirtysomething’ en dit was de promofilm.

Afstudeerproject in juni 2013 voor de opleiding TEBEAC (Tentoonstelling en Beheer van Actuele Kunst) Tentoonstelling in het KASK te Gent.
Curatoren: Karolien Deman, Joris Dockx, Chiara Lammens, Heleen Sabbe, Marije Sennema, Geert Van de Caspeele, Thomas van Haren, Gerlinde Van Puymbroeck, Stefaan Willems    

Murale schildering door graffiti artiesten Cazn, Mata, Seyb en Alec in het kader van een Street Art expositie te QuARTier A. Deze film toont het werkproces en samenwerking tussen de artiesten voor het ontstaan van de wandschildering. 
Curatoren: Karolien Deman & Alec Camu
2012

Tentoonstelling 'GRAFFITI EXPRESSIONISM' met Gunther Baeyens aka 'CAZN', Sebastien Dejancourt aka 'SEYB', Koen van Cauwenberge aka 'MATA1' en Alec Camu
Curatoren: Karolien Deman en Alec Camu
2012 

VISUAL OVERDOSE
Onderdeel van een installatie (zie afdeling '3D' voor meer info)

LOAB 2009
Installatie bestaande uit projectie op wand